Hoorapparaten

Naarmate je ouder wordt gaat je gehoor door slijtage achteruit, en treden gehoorverlies en slechthorendheid op. Dit gebeurt bij iedereen, maar toch stellen veel mensen de aanschaf van hoorapparaten uit. Dat is jammer, want als je last hebt van gehoorverlies is het net beter om zo vroeg mogelijk te beginnen met een hoorapparaat. Hoorapparaten zorgen er immers niet alleen voor dat je beter hoort, je gehoor gaat ook minder snel achteruit. Ze versterken zachte geluiden en maken tegelijk harde geluiden zachter.

Ons assortiment

Hans Anders biedt je hoorapparaten aan van topkwaliteit, en dat voor een lage prijs. Onze hoortoestellen hebben dan wel geen A-merknaam, maar zijn wel van 100% A-merk kwaliteit. Zo maken we beter horen goedkoper en toegankelijk voor iedereen! We hebben voor ieder wat wils, van een eenvoudig toestel tot een hoorapparaat met de nieuwste technologische snufjes.

Ontdek ons assortiment hoorapparaten


Prijzen hoorapparaten

Bij Hans Anders weten we hoe het hoort als het gaat om hoorapparaten. Kom je bij ons langs voor een hoortoestel? Dan weet je direct waar je aan toe bent. We hanteren duidelijke en transparante prijzen voor onze hoorapparaten.

Wat kost een hoorapparaat? ▶
Bekijk hier de prijzen van hoorapparaten


Maak een afspraak bij Hans Anders

Moeten de radio en TV steeds harder staan om ze goed te kunnen horen? Heb je soms moeite om een gesprek te volgen? Dit zijn bekende tekenen dat je gehoor minder wordt. Een normaal verschijnsel, zoals bijna iedereen op een dag ook een bril nodig heeft. Om te kijken of je een hoorapparaat nodig hebt, kan je bij Hans Anders terecht voor een deskundige gehoortest. Deze test is gratis en geheel vrijblijvend.

▶ Maak hier een afspraak voor een gratis en vrijblijvende gehoortest

Gratis proeftijd

Wij vinden dat je eerst de tijd moet krijgen om uit te zoeken welk hoorapparaat het best bij je past. Vandaar dat je onze hoorapparaten altijd gratis kunt uittesten tijdens een proeftijd. En bij Hans Anders is deze proeftijd ook écht gratis. Dit is wat je tijdens de proeftijd van ons kan verwachten:

  • deskundige begeleiding door een gediplomeerde audioloog
  • gratis batterijen tijdens de proefperiode
  • het hoorapparaat is 2 maanden gratis verzekerd
  • een gratis starterspakket om het hoorapparaat te onderhouden en te reinigen
  • 100% tevredenheidgarantie
Tip: geef jezelf eerst wat tijd om aan het apparaatje te wennen. Net als bij een bril kan het in het begin een beetje vreemd aanvoelen om de hoortoestelletjes te dragen. Als je echter na een aantal weken nog last hebt van het hoorapparaat geef je dit best bij ons aan. Dan vinden we samen met jou een betere oplossing!