Hoorapparaten

Naarmate je ouder wordt, gaat je gehoor door slijtage achteruit. Dit gebeurt bij iedereen, maar toch stellen veel mensen de aanschaf van een gehoorapparaat uit. Dat is jammer, want als je last hebt van gehoorverlies is het beter om juist zo vroeg mogelijk te beginnen aan een hoortoestel. Door een hoortoestel te dragen hoor je niet alleen beter, maar je gehoor gaat ook minder snel achteruit. Een hoorapparaat versterkt zachte geluiden, maar maakt zeer harde geluiden ook zachter.

Assortiment hoorapparaten

Hans Anders biedt je hoortoestellen aan van een topkwaliteit voor een lage prijs. We leveren hoortoestellen van A-merk kwaliteit, maar zonder de A-merknaam. Zo maken wij beter horen goedkoper en voor iedereen toegankelijk. We hebben voor ieder wat wils, van een eenvoudig toestel tot een toestel met de nieuwste technische snufjes.

Ontdek ons assortiment hoortoestellen


Prijzen hoortoestellen

Bij Hans Anders weten we hoe het hoort als het gaat om hoorapparaten. Kom je bij ons langs voor een hoortoestel? Dan weet je direct waar je aan toe bent. Zo hebben wij duidelijke en transparante prijzen voor onze hoortoestellen

Wat kost een hoortoestel? ▶
Bekijk hier de prijzen van hoortoestellen


Maak een afspraak bij Hans Anders

Moeten de radio en tv steeds harder staan om het goed te kunnen volgen? Dit zijn bekende tekenen dat je gehoor minder wordt. Een normaal verschijnsel, zoals bijna iedereen op een dag ook een bril nodig heeft. Om te kijken of je een hoortoestel nodig hebt, kan je bij Hans Anders terecht voor een deskundige gehoortest.

Maak hier een afspraak

Gratis proeftijd

Wij vinden dat je eerst de tijd moet krijgen om erachter te komen welk hoortoestel bij je past. Vandaar dat je onze hoortoestellen altijd gratis kunt proberen tijdens de proeftijd. Bij Hans Anders is deze proeftijd ook écht gratis. Dit is wat je tijdens de proeftijd van ons kunt verwachten:

  • Deskundige begeleiding door onze gediplomeerde audiologen
  • Gratis batterijen tijdens de proefperiode.
  • Het hoortoestel is 2 maanden gratis verzekerd.
  • Een gratis startpakket om de hoortoestellen te onderhouden en te reinigen.
  • 100% Tevredenheidgarantie
Tip: geef jezelf eerst wat tijd om aan het toestel te wennen. Net als bij een bril kan het in het begin vreemd zijn om opeens een hoortoestel te dragen. Als je echter na een aantal weken nog last hebt door het gehoorapparaat moet je dit bij ons aangeven. Dan gaan we samen op zoek naar een betere oplossing.